20 Haziran 2013 Perşembe

Fifa Manager 2013 Full Tek Link indir




Menejerlik oyunları futbol oyunlarını seven insanlar için en ideal oyunlardandır. Fifa Manager 2013 en popüler menejerlik oyunlarından bir tanesi. Bu oyunda takımınızı seçip bir teknik direktör olarak göreve başlıyorsunuz ve bu takımı şampiyonluklarına taşımaya çalışıyorsunuz. Gerek lig şampiyonlukları gerek şampiyonlar ligi gibi kıtasal kupalar, şu an futbol Dünya'sında geçerli olan bütün turnuvalarda yer alabilirsiniz.




Oyunda bölgesel lig takımlarından milli takımlara kadar binlerce takım bulunuyor ve bu takımların tamamının a19 gibi alt takımları da sizlerin emrinde. Bunları kendi dışınızda ki menejerlere emanet edebilirsiniz veya dilerseniz hepsiyle kendiniz ilgilenebilirsiniz.
Oyuncuların idmanlarından bireysel yeteneklerine kadar her şeyiyle dilerseniz siz kendiniz ilgileneceksiniz. Onlarla konuşarak motive edebilirsiniz veya gazetelere çeşitli röportajlarda verebilirsiniz.

Ayrıca Fifa Manager 2013'te takınıza oyuncu transfer etmeniz, takımızda ki çeşitli oyuncuları dışarıya satmanız, oyuncuları kiralamanız da mümkün. Kısacası tam bir teknik direktörlük deneyimi için Fifa Manager 2013 indirebilirsiniz.
Fifa Manager 2013 indir: http://turbobit.net/pchpkp9j2p67.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder