24 Haziran 2013 Pazartesi

Sims 3 indir

Sims 3 Hakkında Bilgiler

Sims Dünya’da ki en çok tutulan simülasyon serisidir. The Sims 3′te gerçekten oyunu yaşadığınızı hissedeceksiniz. Oyuna ilk başladığınızda bir aile yaratıyorsunuz ve bu ailede ki kişilerin kıyafetlerinden zevklerine kadar tamamen siz belirliyorsunuz ve bu aileyi yaratıyorsunuz. Ardından bir ev yapıyor, içerisini istediğiniz gibi döşüyorsunuz.


Simülasyon oyunlarında en önemli şey gerçekçiliğe yakın olmaktır ve Sims 3 gerçekten bu konu da çok başarılı. Sims 3 full indirdikten sonra sizde bunun farkına varacaksınız. Dilerseniz havuza gidip biraz yüzebilir, alış verişe çıkabilir, eşinizle ilgilenebilir veya şehirde dolaşabilirsiniz. Kısacası Sims 3 indirdikten sonra ne yapmak istediğiniz tamamen size kalmış durumda. Sims 3′e gelen final yamasını da aşağıda ki Sims 3 tek link indir linkinden indireceğiniz dosyayla birlikte indirmiş olacaksınız.
sims-3sims3_1
sims-3_screen_6sims-3-wallpaper-6-1680x1050

Sims 3 Kurulum

İndirdiğiniz rar dosyasından iso kalıbını çıkarın. Ardından bu kalıbı isterseniz WinRar ile, isterseniz sanal sürücü yazılımlarıyla açın ve kurulum için setup.exe dosyasını kullanın.
Kuulum esnasında aşağıdaki anahtarlardan bir tanesini girin.
DNTK-WQGR-M5T4-T1K1-1911
L7YY-YUR6-B1O4-J2B3-1911
RXDD-TRX2-Y5V1-X8G7-1911
OYQY-A5JY-G7P6-C2L8-1911
XTTK-98VV-C8B6-84M8-1911
Kurulum tamamlanmıştır. Artık aşağıda ki işlemleride yapıp Sims 3 oynamaya başlayabilirsiniz.
Sims 3 Full Final Versiyon Patchleme İşlemi
Yukarıdaki kurulumu yaptıktan sonra aşağıdaki işlemleri yapın.
Crack klasörü içindeki TS3.exe and TSLHost.dll dosyalarını oyunun kurulum dizininde bulunan \Game\Bin folder klasörünün içine yapıştırın. Size orjinal dosyalarla kopyaladığınız dosyaları değiştirip değiştirmek istemediğinizi soracaktır. Üzerine yazın, değiştirin ve bu şekilde işleme devam edin.
Final Version Patch klasöründeki dosyası çalıştırın hepsi bu kadar
Oyuna başlayabilirsiniz.


Sims 3 indir
Sims 3 indirme linki: http://turbobit.net/yifeot2kcsgv.html
Bu yazı http://warezzo.com/sims-3/ adresinden alınmıştır. Upload eden o site warezzo.com'a teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder