6 Ağustos 2013 Salı

Metro Last Night Full indir

Metro: Last Night
Bu oyun yani Metro Last Night, bundan sonra Metro denen bir oyun serisi olacağının haberini veriyor. Oyunumuzun adı proje başlangıcında Metro 2034 olarak duyurulmuştu fakat ilerleyen zamanda bu isim Metro Last Night şeklinde yenilendi. Biraz da size Metro Last Nightı indirmeye başlamadan daha önce Metro Last Night ile ilgili az bişey görüşlerimi paylaşmak istiyorum.

İlk önce şunu söylemeliyim eğer ilk oyunu oynamadıysanız bu oyuna başlamadan önca onu oynamalısınız. Bu sayede hikayeyi çok daha rahat anlarsınız. Metro Last Night indirme linki aşağıda bu arada onu da söylemiş olayım :D En çok eleştirilen noktalardan bir tanesi ilk oyunun nerdeyse tamamen yerin altında devam etmesiydi ancak yapımcılar ders almış ve Metro Last Night full indirde eleştiri alan yerlere dikkat etmişler. Metro Last Night'ta yapımcılar sağolsun sadece metroda canavarları öldürerek oyun bitirmeyeceğiz.

Metro 2033'te bir başka sorun aksiyona oyuncuları tatmin edecek kadar yeterli önemin verilmemesiydi. Metro Last Night ile birlikte senaryo yazarının bayağı aşama kaydettiğini izlenimlerim doğrultusunda ifade edebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder